Contact

Neem contact op met de secretaris van de club via dit adres:
info@fcdegender.nl
Bijvoorbeeld om een keertje te komen kijken en je op te geven als aspirant-lid.
Je kunt hier onder ook een reactie plaatsen voor een meer algemene opmerking of vraag die je wereldkundig wil maken.

6 gedachten over “Contact

 1. Hans Krusemann zei:

  Hallo Ramon,
  Sorry voor de late reactie en bedankt voor je vraagstelling. We zullen deze vraag in onze groep uitzetten en komen daar zo snel mogelijk op terug.
  Mvrgr, Hans

 2. Remon van der Heide zei:

  Beste,

  Ik ben op zoek naar een fotograaf die het glas in lood werk van mijn vrouw goed op de foto kunnen krijgen.

  Zijn er mogelijkheden om te helpen?

  Mvg. Remon

 3. gijs zei:

  ik heb nu 3 vergrotings aparaten maar die van agfa is een kleuren dus die kan weg
  de andere 2 zijn van opumus 4 en 5 denk dat ik die 5 maar houd al het andere heb ik nu dus 3 maal dubbel spoel bakken licht timers klemmen enz tja het is ook zo goed koop kreeg bij die agfa die overigens gratis was ook een canon met lenzen cadeau, moest er wel voor naar nijmegen en gisteren kocht ik eeen prachtige uitgebereide opumus 5 vann een 80 jarige mevrouw keurig bijgehouden met letterlijk alles papier timer schalen en nu nog een foto vereniging. is er iemand hier die een adresje heeft ik ben gijs en ben 66

 4. gijs zei:

  hallo ik ben onlangs begonnen met een zwart wit doka , heb diverse afdruk aparaten enn camera s maar zoek steun en samen zijn met meerdere anthousiasme foto graven, ben ik dan bij u aan het goede adres mvg gijs

 5. Mieke Smits zei:

  Voor de zoveelste keer de foto’s van de expositie van 2021 bekeken. Een aantal blijft me iedere keer weer intrigeren. Geweldig mooi, speels ,creatief: om bijna jaloers te worden.
  Maar de foto’s van Martien Leenders blijven me het meeste bij. Zowel positief als negatief. Hoe kan iemand zo’n mooie opnames zo, in mijn ogen, toetakelen, met zulke lelijke gephoto-shopte lijsten. Heel jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *